Een berichtje van Stichting Wijsneus voor alle kinderen en ouders

Wist je al dat Stichting Wijsneus voor de kinderen in heel Amsterdam Noord ook wijkclubs organiseert? Filmclub, Techniekclub, Circus, Mode Makers, Tekenclub, 3D-printen,….

Dit zijn clubs waar kinderen uit heel Noord aan mee kunnen doen. Soms op school, maar meestal in een buurthuis of op een andere creatieve plek.

Kenmerken van een wijkclub:

  • Begeleid door vakdocenten
  • Kleine groepen
  • Super leuk & leerzaam
  • Gratis met stadspas en betaalbaar voor iedereen!
  • Als je het leuk blijft vinden, kan je een heel jaar mee doen.

Direct na de kerstvakantie gaan de wijkclubs weer van start. En als er plek is, kan je direct instromen!

Kijk voor alle informatie over de sterrenmakers.nl en klik op “Zoek een Wijkclub”.

De kinderen van de natuurclub schreven speciaal een stukje over hun wijkclub.

Kom bij de Wijkclub Natuur ‘Groenrijk’!

De kinderen die al lid zijn, willen er graag natuurvrienden bij. Om die enthousiast te maken, hebben ze foto’s gemaakt en teksten geschreven.

Louisa schreef: “Het is gezellig en leuk met ons. Kom erbij want jullie zijn altijd welkom en jullie leren over de natuur en koken met planten.”

Adiba: “Bomen, bloemen, ze zijn prachtig. En het is zo lekker om de geur van de bloemen te ruiken. Kom alsjeblieft omdat als je er bent kun je je ogen niet geloven. Echt waar!”

De andere kinderen noemden: Kleien, afval opruimen, plantjes zaaien, beestjes zoeken, natuurfoto’s maken. Echt iedere keer iets anders.

De natuurclub vindt plaats op vrijdagmiddag in IKC Noordrijk en wordt begeleid door Juf Natuur (Wilma van den Akker) en meester Aristide.

Je kunt je hier opgeven: https://sterrenmakers.nl/activiteit/2019/08/natuurclub-groenrijk/

Heb je vragen? Neem dan contact op met Esther van Stichting Wijsneus: info@wijsneus.info of telefonisch via 06 33917345.