STERRENMAKERS NIEUWSBRIEF

Langzaam maar zeker starten wij weer allerlei activiteiten op nu er ten opzichte van het strenge Coronabeleid een aantal verruimende maatregelen zichtbaar worden.

Zo zijn er op de website onder het kopje “Thuisactiviteiten” allerlei leuke en inspirerende activiteiten in de eigen veilige thuisomgeving te doen. Dit wordt een vast onderdeel van het aanbod op Sterrenmakers ook na deze heftige Coronaperiode. Zo kunnen iedereen tijdens vakanties en lange weekenden thuis activiteiten ondernemen.

Ook in de meivakantie is er een mooie activiteit ontwikkeld samen met Nieuw Dakota en LIJMLAB die deels on-line bij te wonen is.

Na de meivakantie starten de basisscholen in Amsterdam Noord langzaam weer op en kunnen er hier en daar weer naschoolse activiteiten hervat worden. Dit geldt ook voor de Wijkclubs van Wijsneus, wellicht ook (deels en onder voorwaarden) sommige speeltuinen van SPIN en voor diverse sportactiviteiten.

Belangrijk blijft de persoonlijke hygiëneregels, de 1,5 meter afstand regel voor volwassenen en jongeren boven de 12 jaar.  Alleen door waakzaam en consequent hierin te blijven, houden we het Coronavirus in bedwang.

Het Sterrenmakersteam