Start inschrijvingen Kerstvakantie Activiteiten

Hallo Noorderlingen,

De dagen zijn korter, de kerstverlichting verlicht gezellig de straten en misschien staat er al een kerstboom in de woonkamer? Nog even en het is alweer kerstvakantie!
Vele organisaties in Noord staan alweer te popelen om met de kinderen uit Amsterdam Noord allerlei leuke activiteiten te doen. Bekijk snel op sterrenmakers.nl wat we allemaal voor de kinderen in petto hebben. En meld je kind(eren) snel aan voor de activiteiten, zodat je zeker weet dat er een plekje is. Met stadspas zijn de activiteiten meestal helemaal gratis.

Wat doe jij deze Winter?

Deze Kerstvakantie kun je met de A’dam Music School een Rap workshop volgen of een Songwriting Masterclass. Met de Rimboe Winterexpeditie gaan kinderen tussen kerst en Oud en Nieuw in het speelbos in het Noorderpark koken, ravotten, timmeren, knutselen, vlaggenroof, noem maar op.

En natuurlijk is Stichting Wijsneus ook weer van de partij. Samen met de Muziekschool Amsterdam Noord en Solid Ground Movement kun je elke ochtend en ook middagen terecht voor een superleuk en veelzijdig programma met dans, muziek en knutselen. Schrijf je kind in voor de ochtenden van “Winter in de Tuin” in de Tolhuistuin. Of schrijf je kind hier in voor “Winter op het Plein” op de Muziekschool Amsterdam Noord.

Ontdek de kunstenaar in jou op het NDSM werf met Beautiful Distress! Zie hier meer info en schrijf jouw kind in. In de middagen kun je in de nieuwe jeugdvoorziening ’t Kofschip ook van allerlei leuke activiteiten doen: van waxinelichtjes maken tot aan technische machines. Schrijf jouw kind hier in. En ook kun je technisch knutselen in de Tolhuistuin in de middag. Zie hier.

DOCK in Amsterdam Noord organiseert van alles: een schaaktoernooi, 3D workshop, Zanglessen, Jamsessies, Mixing en Mastering workshop, filmavond, Kickboksen of een online FIFA game toernooi. Bekijk het hier.
Stichting Vooruit organiseert een Djembe workshop, lekker schaatsen op het museumplein of je kunt naar de LOOKOUT 100 meter boven Amsterdam zweven! Met Funtrax’ Pleinpret vier je Kerst en Oudjaar. Kom gezellig langs voor een hapje en een drankje en gezellige muziek. Voor de sportievelingen, bekijk de vakantie Sportinstuif activiteit van Sciandri. En SPIN organiseert ook weer van allerlei leuks in de speeltuinen. De DAT! school organiseert een theatraal en muzikaal kinderkamp: doe mee met het DAT!Kerstkoor.
Lekker basketballen? Dat kan! 3×3 Unites organiseert een kerstkamp en Nieuwjaarstoernooi! Verhalen en muziekvoorstellingen voor de kleintjes kun je vinden bij de OBA Bibliotheek Van der Pek en Waterlandplein.

Voor het volledige overzicht van alle Kerstvakantie activiteiten in Amsterdam Noord klik hier. Filter aan de linkerkant op de webpagina eventueel op locatie en datum. Of als je het op je telefoon bekijkt: scroll helemaal naar beneden voor het zien van de kerstvakantie activiteiten.

We hopen weer veel van alle Amsterdam Noord kinderen te zien!

Graag tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn.

Groeten van het ⭐Sterrenmakersteam⭐