Inschrijvingen Voorjaarsvakantie Activiteiten geopend!

⭐ Voorjaarsvakantie Activiteiten! ⭐

Hallo Noorderlingen,

Langzaamaan wordt het alweer wat lichter en breekt de zon voorzichtig door. We gaan richting het voorjaar! Over 2 weken is het dan ook Voorjaarsvakantie en vele organisaties in Noord staan alweer te popelen om met de kinderen uit Amsterdam Noord allerlei leuke activiteiten te doen tijdens de vakantie. Bekijk snel op sterrenmakers.nl wat we allemaal voor de kinderen in petto hebben. En schrijf je kind(eren) in voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plekje. Met stadspas zijn de activiteiten meestal helemaal gratis.

Wat doe jij dit Voorjaar?

Dans de sterren van de hemel met Solid Ground Movement danslessen. Of doe mee met de Sport & Funtour van Sciandri in de sporthal van Elzenhagen. Ze organiseren ook een speciale sportmiddag voor alleen meiden.

Met Noordje kun je aan je schrijfkunsten werken en gaan ze een dagje naar het museum. Stichting Wijsneus organiseert weer elke dag “Voorjaar in de Tuin” bij de Tolhuistuin in samenwerking met de Muziekschool Amsterdam Noord en Solid Ground Movement. Op een nieuwe locatie in de Banne, namelijk ’t Kofschip, kun je weer terecht voor creatieve workshops. Bekijk het hier.

Ook Stichting SPIN organiseert weer van alles in de speeltuinen van Amsterdam Noord. Zo zal er gedanst worden op het EWP Plein!

Altijd al willen rappen of wil je er meer van leren? Bekijk dan deze activiteiten van de A’dam Music School. In het Jongerenproductiehuis de Valk is er ook weer van alles te beleven bij DOCK: van 3D workshop tot FIFA spelen, lasergamen, voetballen en songwriting masterclass. Schrijf je in!

In de Banne is er meidensport van Funtrax voor meiden van 12 t/m 18 jaar. Lekker voetballen op Cruyff Court de Werf met MSP Events? Bekijk hier meer info. En last but not least: “Voorjaar op het Plein” is er ook weer elke dag in de Muziekschool Amsterdam Noord. Schrijf je kind zo snel mogelijk in, zodat je verzekerd bent van een plekje!

Voor het volledige overzicht van alle Voorjaarsvakantie activiteiten in Amsterdam Noord klik hier. Filter aan de linkerkant op de webpagina eventueel op locatie en datum. Of als je het op je telefoon bekijkt: scroll helemaal naar beneden voor het zien van alle vakantie activiteiten.

We hopen weer veel van alle Amsterdam Noord kinderen te zien!

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief.