Winnaars Noord Beweegt ontvangen prijs in Stadsloket Noord

Donderdag 12 mei werden 17 prijswinnaars van de winactie van de onlangs vernieuwde website van Noord Beweegt.nl en Sterrenmakers.nl in het zonnetje gezet. In de burgerzaal van Stadsloket Noord vond de prijsuitreiking plaats.

17 prijswinnaars, van jong tot oud, vielen in de prijzen en ontvingen uit handen van Ger de Jager van Stichting Wijsneus hun prijs, een Activity Tracker. Dit is een apparaatje dat gebruikt kan worden om de dagelijkse activiteit te meten. Het apparaat houdt uw stappen bij, de hartslag, hoeveel calorieën er verbrand zijn en nog veel meer.

Stadsdeel Noord en Stichting Wijsneus hopen hiermee dat de prijswinnaars gestimuleerd worden te blijven bewegen en uiteraard ook dat de website regelmatig wordt bezocht voor het vinden van passend aanbod. Wilt u ook graag sporten? Kijk op Noordbeweegt.nl, hier vindt u sport- en beweegactiviteiten voor jong en oud.

Noordbeweegt.nl

De website van Noordbeweegt.nl is in maart uitgebreid met meer aanbod voor de jeugd en jongeren. Ook zijn alle activiteiten voor senioren nu te vinden op deze website. Hiermee is al het sport- en beweegactiviteit voor iedereen in Noord te vinden op 1 plek. Om deze verbetering te vieren, konden mensen die een kijkje namen op deze nieuwe website een Activity Track winner. En dat is goed gelukt.

Link naar artikel: https://www.amsterdam.nl/stadsdelen/noord/nieuws/winnaars-noord-beweegt-ontvangen-prijs