Schrijf je in voor de MidzomerMokum Noord vakantie acitiviteiten

⭐ Zomervakantie Activiteiten! ⭐

Het is bijna zover, de welverdiende zomervakantie! Over een paar weken zijn alle kinderen van Amsterdam Noord weer lekker een lange periode vrij. Vrij om allerlei leuks te beleven en te doen! Want ook dit jaar gaan weer vele organisaties tijdens MidzomerMokum een geweldig zomerprogramma neerzetten voor alle kinderen en jongeren in Amsterdam Noord. Bekijk snel op sterrenmakers.nl wat allemaal te beleven is. En schrijf je kind(eren) in voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plekje. Met stadspas zijn de activiteiten meestal helemaal gratis.

Wat doe jij deze Zomer?

Kom paardrijden en paarden verzorgen bij Floradorp Ranch. Of 3×3 basketbal spelen met het Summercamp van 3×3 Unites en voetballen met Ajax Foundation. Ga je naar de brugklas? Kom dan naar Plezier op School.

Met de DAT! School kun je meedoen met een theater Zomerkamp. Sport en spel activiteiten vind je op het Cruyff Court.

Ga op Zomerkamp met de Muziekstraat in de Schaap Schooltuin. DOCK organiseert deze zomervakantie ook van alles leuks: jammiddag, skaten, Silent Cinema, to Queer en not to Queer en ga zo maar door. Ook kun je lekker sporten met Sciandri de hele zomer.

Creëer je eigen gezonde catering bedrijf met de Fawaka Ondernemersschool. Of ga naar het NDSM Fightclub Zomerkamp.

Kom naar Noordjes Zomer Wonderland met beeldende kunst, fotografie en theater activiteiten. Op het NDSM Werf heb je ook het kinderatelier waar je je voor kunt opgeven. In de maand augustus kun je naar de SKC Zomerschool. In het EYE kun je naar het Taartrovers Filmfestival. Ook heb je een Voetbal drie daagse van Team Sportservice, geef je hier op.

Kom de laatste week van de Zomervakantie meedoen met Zomer op het Plein op de Muziekschool Amsterdam Noord of Zomer in de Tuin in de Tolhuistuin. Met Stichting Wijsneus gaan we verhalen, safari dieren en schelpen kunst maken in ’t Kofschip. Bekijk alle vakantie activiteiten van Stichting Wijsneus hier en kom langs in de week van 22 aug t/m 26 aug.

Voor het volledige overzicht van alle Zomervakantie activiteiten in Amsterdam Noord klik hier. Filter aan de linkerkant op de webpagina eventueel op locatie en datum. Als je de website op je telefoon bekijkt: scroll helemaal naar beneden voor het zien van alle vakantie activiteiten.

We hopen weer veel van alle Amsterdam Noord kinderen te zien!

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief.