Breed-uit: Naschoolse activiteiten rondom het Breedveld

Ga direct naar de activiteiten van Breed-uit: www.sterrenmakers.nl/breed-uit

We gaan beginnen!

In september start Breed-Uit! Elke dag na schooltijd zijn er leuke activiteiten rondom het Breedveld. Schilderen, voetballen, acteren, de natuur ontdekken of dansen, het kan allemaal bij Breed-Uit.

Breed-Uit?

Breed-Uit wordt georganiseerd door de Gemeente Amsterdam samen met de scholen rondom het Breedveld, Wijsneus, Sciandri en SPIN. Het doel van Breed-Uit is dat alle kinderen rondom het Breedveld na schooltijddeel kunnen nemen aan leuke en leerzame activiteiten.

Wensen

Voor de zomervakantie hebben we gevraagd aan ouders en kinderen welke activiteiten we moeten organiseren. We hebben zo veel mogelijk van deze wensen opgenomen in het activiteitenprogramma.

Elke dag sport en spel op het Breedveld

Vanaf 12 september is er elke dag van 14.00-16.30 uur sport en spelaanbod op het Breedveld.

Alle kinderen zijn welkom bij het team in de gele shirts (Sciandri). Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig. De kinderen kunnen zelf aangeven welke sporten zij leuk vinden om te doen.

Vier dagen per week creatief in het Breedhuis (door SPIN)

Vanaf 27 september zijn er op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag activiteiten in het Breedhuis van 14.30-16.30 uur. Hier kun je bijvoorbeeld knutselen, schilderen, acteren of een film maken. Ook voor deze activiteit hoef je je niet op te geven en alle kinderen zijn welkom.

Inschrijven (door Wijsneus)

Na de herfstvakantie starten de activiteiten waarvoor je je kan inschrijven. Dit zijn bijvoorbeeld basketballen, schilderen, toneel, de natuur ontdekken of judo. Deze activiteiten duren 8 weken en zullen plaatsvinden vanuit de scholen (Capelle, Wespennest, Buikslotermeer) of in de gymzalen.

Het aanbod zal vanaf eind september te zien zijn op: www.sterrenmakers.nl/breed-uit Houd deze site goed in de gaten, want de inschrijving gaat via deze site!

Kennismaken!

Wil je weten wat er mogelijk is? Kom op vrijdag 30 september vanaf 14.00 uur naar het Breedveld. Hier kun je kennismaken met alle inschrijf-activiteiten en kan je je direct inschrijven.

We houden jullie op de hoogte én hopelijk zien we jullie snel bij een van de activiteiten!

Groet het Breeduit Team.