Breed-uit: Naschoolse activiteiten rondom het Breedveld

Ga direct naar de activiteiten van Breed-uit: www.sterrenmakers.nl/breed-uit

We gaan weer beginnen!

In de week van 15 mei gaat de laatste blok van Breed-Uit weer van start! Elke dag na schooltijd zijn er leuke activiteiten rondom het Breedveld. knutselen, voetballen, dansen, de natuur ontdekken of filmen, het kan allemaal bij Breed-Uit.

Breed-Uit?

Breed-Uit wordt georganiseerd door de Gemeente Amsterdam samen met de scholen rondom het Breedveld, Wijsneus, Sciandri en SPIN. Het doel van Breed-Uit is dat alle kinderen rondom het Breedveld na schooltijddeel kunnen nemen aan leuke en leerzame activiteiten.

Wensen

Voor de zomervakantie 2022 hebben we gevraagd aan ouders en kinderen welke activiteiten we moeten organiseren. We hebben zo veel mogelijk van deze wensen opgenomen in het activiteitenprogramma.

Elke dag sport en spel op het Breedveld

Vanaf 8 mei zijn is er elke dag van 14.00-16.30 uur sport en spelaanbod op het Breedveld.

Alle kinderen zijn welkom bij het team in de gele shirts (Sciandri). Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig. De kinderen kunnen zelf aangeven welke sporten zij leuk vinden om te doen.

Vier dagen per week creatief in het Breedhuis (door SPIN)

Vanaf april zijn er op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag activiteiten in het Breedhuis van 14.30-16.30 uur. Hier kun je bijvoorbeeld knutselen, schilderen, acteren of een film maken. Ook voor deze activiteit hoef je je niet op te geven en alle kinderen zijn welkom.

Inschrijven (door Wijsneus)

Vanaf 14 april starten de activiteiten waarvoor je je kan inschrijven. Dit zijn bijvoorbeeld basketballen, muziekband, theater, de natuur ontdekken of voetballen. Deze activiteiten duren 8 weken en zullen plaatsvinden vanuit de scholen (Capelle, Wespennest, Buikslotermeer) of in de gymzalen.

Het aanbod zal tijdens de infomartk 14 april online te zien zijn op: www.sterrenmakers.nl/breed-uit Houd deze site goed in de gaten, want de inschrijving gaat via deze site!

We houden jullie op de hoogte én hopelijk zien we jullie snel bij een van de activiteiten!

Groet het Breeduit Team.