Breed-uit: Naschoolse activiteiten rondom het Breedveld

Breed- uit derde periode gaat van start!

Als leerling van naam school  ben je automatisch lid bent van Breed-uit. Dat betekent dat je je kosteloos kan inschrijven voor verschillende cursussen en workshops. Deze cursussen kosten gemiddeld 120,- euro maar als lid van Breed- Uit hoef je hier niets voor te betalen!  Vanaf 21 mei start de derde periode en vanaf nu kan jij je inschrijven. Aikido, technische legoproefjes, koken of leren schaken?  Er is ook deze periode veel waar je uit kan kiezen.

Inschrijven

Wil je weten welke activiteiten en cursussen starten vanaf 21 mei starten en je alvast inschrijven? Scan bovenstaande QR-code of ga naar: https://sterrenmakers.nl/breed-uit/

Schrijf je gauw in want per cursus zijn er een max aantal plekken beschikbaar!

Lukt het niet met inschrijven? Meld je dan bij naam schoolcoordinatoren

Kennismaken met docenten

We werken met verschillende docenten en trainers. In deze nieuwsbrief zullen we iedere keer een docent/ trainer introduceren. Dit keer maak je kennis met Marion:


Ik ben Marion, 55 jaar. Ik werk al jaren bij stichting SPIN als kinderwerker en de laatste paar jaar in het Breedhuis en op het Breedveld. Ik organiseer in het Breedhuis naschoolse activiteiten voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, zoals koken, knutselen, tekenen en schilderen. Ik vind het Breeduit project nuttig om de kinderen van de diverse scholen bij elkaar te brengen en te ontdekken welke activiteiten ze leuk vinden en waar hun talenten liggen. Hopelijk zie ik je gauw in het Breedhuis!

Breed-Uit

Breed-Uit organiseert naschoolse activiteiten en cursussen rondom het Breedveld waar alle kinderen aan mee kunnen doen.  Er zijn cursussen op de scholen en inloopactiviteiten op het Breedveld en in het Breedhuis.

Wil je meer weten over Breed-Uit?

Check onderstaande video: