Herfstvakantie Activiteiten: Bekijk hier & Schrijf je in!

⭐ Herfstvakantie activiteiten⭐

Hallo Noorderlingen,

We zijn weer volop bezig met het schooljaar! We hebben een leuk evenement gehad op het Buikslotermeerplein: ‘Ster van Noord’ en we zijn de inschrijvingen voor de naschoolse activiteiten en Wijkclubs aan het afronden. Nu komen we bij het volgende: de Herfstvakantie activiteiten! Vanaf 15 oktober t/m 23 oktober is er van alles te doen in Amsterdam Noord! 

Kijk snel op www.sterrenmakers.nl voor het hele overzicht. Met stadspas zijn de activiteiten geheel gratis of heel goed betaalbaar.

Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld een kijkje nemen op het Cinekid festival en ’s ochtend meedoen met MediaLab in Pathe Noord.

Ook zijn er elke ochtend gratis activiteiten in de Tolhuistuin en op de Muziekschool Noord van Wijsneus, Solid Ground Movement en de Muziekschool: van hiphop dans tot musical, muziek maken en knutselen tot schilderen.

Daarnaast kun je weer terecht bij verschillende speeltuinen van SPIN.

Ook in ’t Kofschip Banne kun je allerlei leuks doen: tasjes bedrukken, koken, schilderen en drakenverhalen maken.

Op donderdag 20 oktober heb je een FIFA toernooi en een dansactiviteit aangeboden door de evenementenmakelaar.

DOCK organiseert ook weer veel leuks: een Jiu Jutsu workshop, Voetbaltoernooi bij de Valk, Pokémon Go spel, Ping pong toernooi en een klimmuur activiteit. Zie het allemaal hier.

Voor de sportievelingen, bekijk de vakantie activiteiten van SCIANDRI hier en kom langs!

En schrijf je hier in voor de voetbal 3 daagse van Team Sportservice op 17,18 en 19 oktober voor kinderen van 7 t/m 16 jaar.

We hopen weer veel van jullie te zien!

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief.