⭐ Najaars activiteiten en een feestje⭐

Hallo Noorderlingen,

De dagen worden korter en we kunnen straks weer onze kerstspullen van zolder halen. Een goed moment voor een feestje dus!

Op woensdag 14 december van 16.00-18.00 uur vindt het Lichtjesfeest plaats in de Muziekschool Amsterdam Noord, een initiatief van de Muziekschool en Het Kunstparadijs (de creatieve werkplaats in de muziekschool van Stichting Wijsneus). Hapjes, drankjes, muziek en creatieve workshops worden dan aangeboden. Het is een gratis evenement. We hopen jullie met grote getalen te mogen ontvangen! Het is een feest voor jong en oud! 

Wisten jullie al dat we nu ook volwassen cursussen aanbieden in Het Kunstparadijs? 


In januari start de cursus voor volwassenen “Haken is Hip”. Zie hier meer info en schrijf je snel in! 
Ook start per februari een hele leuke “beginner Theatercursus voor volwassenen”. Schrijf je hier snel in. 

https://sterrenmakers.nl/activiteit/2022/09/filmclub-t-kofschip/

Wij zijn nog op zoek naar Film liefhebbers in de Banne voor de Filmclub wijkclub in ’t Kofschip Banne. Er zijn nog een paar plekjes, kom je ook meedoen? Je leert filmen, vloggen, interviewen en acteren van een echte professionele filmdocent. Meer info en inschrijven kan hier: Filmclub (’t Kofschip) – Sterrenmakers 

We hopen weer veel van jullie te zien!

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op InstagramFacebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief.