Kerstvakantie activiteiten: Bekijk hier & schrijf je in!

⭐ Kerstvakantie activiteiten⭐

Hallo Noorderlingen,

De maand december is altijd een feestelijke maand en we hopen dat iedereen er van geniet! Nog even en het is Kerstvakantie en kunnen de kinderen van Amsterdam Noord weer van alles beleven. Neem snel een kijkje en schrijf je in voor de vakantie activiteiten via www.sterrenmakers.nl. Zie de kalender met een overzicht per dag en schrijf je kind in!

Met stadspas zijn de activiteiten geheel gratis of heel goed betaalbaar.

Kom mee dansen, muziek maken of knutselen met “Wijsneus in de Wintertuin” in de Tolhuistuin vanaf maandag 2 januari t/m vrijdag 6 januari 10.00-12.00 uur. 

In ’t Kofschip Banne gaan we in die week koken, 3D winterlandschap of een sneeuwuil maken en theelichtjes beschilderen. Ook kun je spetterende proefjes doen! Schrijf je HIER in. 

Of doe mee met het geweldige DAT! Kerstkoor op 27 december. Zie HIER meer info en geef je snel op! 

Op de Muziekschool Noord kun je weer elke dag in de 2e week van de kerstvakantie meedoen met “Winter op het Plein”. Een superleuke start van de dag. Schrijf je HIER in. 

Leer kickboksen en zelfverdediging bij de NDSM Fightclub, een trainingskamp van 3 dagen begin januari. Voor jongens en meiden! Zie HIER meer informatie.

Bekijk HIER alle sportieve activiteiten van oa SCIANDRI en Funtrax tijdens de kerstvakantie.  

Zie HIER alle feestelijke, stoere, sportieve en leuke activiteiten van DOCK. Kom bijvoorbeeld naar het Winterfeest en beleef nog veel meer! 

Komen jullie ook?

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op InstagramFacebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief. En volg Het Kunstparadijs van Stichting Wijsneus op Instagram en Facebook.