Voorjaarsvakantie Activiteiten: Bekijk hier & schrijf je in!

⭐ Voorjaarsvakantie Activiteiten!

Langzaamaan wordt het alweer wat lichter en breekt de zon voorzichtig door. We gaan richting het voorjaar! Over 2 weken is het dan ook Voorjaarsvakantie en vele organisaties in Noord staan alweer te popelen om met de kinderen uit Amsterdam Noord allerlei leuke activiteiten te doen tijdens de vakantie. Bekijk snel op sterrenmakers.nl wat we allemaal voor de kinderen in petto hebben. En schrijf je kind(eren) in voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plekje. Met stadspas zijn de activiteiten meestal helemaal gratis.

Wat doe jij dit Voorjaar?

Schrijf op de zaterdag tijdens de Voorjaarsvakantie een hit met A’dam Music School! Leer hoe je een nummer 1 hit schrijft en produceert. Klik hier om je in te schrijven.

Ook SPIN is weer aanwezig op de speeltuinen met allerlei leuke creatieve activiteiten.

De Muziekschool Amsterdam Noord, Wijsneus en Solid Ground Movement organiseren weer op 3 verschillende locaties dans, muziek en creatieve activiteiten. “Voorjaar op het Plein” in de Muziekschool, “Wijsneus in de Voorjaarstuin” in de Tolhuistuin en “Voorjaar in de Rietwijker”. Schrijf je hier snel in!

Kom op 3 maart meedoen met het voetbaltoernooi in de Volewijck! Zie hier meer info.

Superveel gave activiteiten van DOCK de hele voorjaarsvakantie door. Van lasergamen tot movie nights, Pokémon tekenen, silent disco, noem maar op! Bekijk hier alles en schrijf je snel in.

Wil je lekker sporten en bewegen? Kom dan meedoen met de Sport & Funtoer! Meer info hier . Je kunt gewoon langskomen!

Voor het volledige overzicht van alle Voorjaarsvakantie activiteiten in Amsterdam Noord klik hier. Filter aan de linkerkant op de webpagina eventueel op locatie en datum. Of als je het op je telefoon bekijkt: scroll helemaal naar beneden voor het zien van alle vakantie activiteiten.

Vanaf de week van 20 maart gaan de Wijkclubs en de Naschoolse cursussen weer van start. Bekijk hier alle Wijkclubs of kijk op de pagina van je school voor alle Naschoolse Cursussen. 

We hopen weer veel van jullie te zien!
Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op InstagramFacebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief.