Meivakantie Activiteiten: Bekijk hier & Schrijf je in!

⭐ Meivakantie Activiteiten! ⭐

De zomertijd is ingegaan en we gaan eindelijk echt richting de zomer! Hopelijk kunnen we tijdens de meivakantie genieten van wat mooie en zonnige dagen. Over ongeveer 2 weken begint de Meivakantie al voor de meeste scholen en we staan alweer te popelen om met de kinderen en jongeren uit Amsterdam Noord van alles leuks te beleven. Bekijk snel op sterrenmakers.nl wat we allemaal voor de kinderen in petto hebben. En schrijf je kind(eren) in voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plekje. Met stadspas zijn de activiteiten meestal helemaal gratis.

Wat doe jij deze Meivakantie?

In de Tolhuistuin gaat Stichting Wijsneus mooie beeldende kunstwerkjes maken met de kinderen tijdens de Meivakantie. De activiteiten zijn van 1 t/m 4 mei voor kinderen van 4-10 jaar. Schrijf je in voor Tasjes bedrukken, Stop Motion film maken, Huisjes kleien, Bloempotjes schilderen en Vlinders en vogels in glazen doosjes maken. In de PEXPO op de Van der Pekstraat kun je op 5 mei meedoen met je droomuis kleien voor het goede doel. Kom je meedoen? Schrijf je dan snel in!

DOCK, Sciandri, Funtrax en Elance Academy organiseren samen op 1 mei een groot Meiden event in de Sporthal Elzenhagen voor meiden van 12-18 jaar. Meer informatie vind je HIER. Kom langs en doe mee!

En verder organiseert DOCK nog veel meer leuke activiteiten bij de Valk Talent Factory voor jongeren van 12-18 jaar. Schrijf je in voor het Voetbaltoernooi, T shirts bedrukken, Filmavond, Spelletjes middag, Karaoke en Kickboksen!

Voor kinderen is er ook weer van alles te beleven op de speeltuinen in Amsterdam Noord. Zie hier het programma van Stichting SPIN.

Voor het volledige overzicht van alle Meivakantie activiteiten in Amsterdam Noord klik hier. Filter aan de linkerkant op de webpagina eventueel op locatie en datum of klik op de knoppen bovenaan de pagina. Als je de website op je telefoon bekijkt: Scroll naar beneden voor het zien van alle vakantie activiteiten.

We hopen weer veel van alle Amsterdam Noord kinderen te zien!

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief.