Uniek Sporten

Op zoek naar een sport die bij jou past? Of wil je graag meer bewegen, maar weet je niet waar te beginnen? Bezoek de vernieuwde Uniek Sporten website van Amsterdam!

Hier vind je alle informatie over de mogelijkheden om te sporten en bewegen bij jou in de buurt, in jouw stadsdeel. Voor als je op zoek bent naar een plek waar er zeker rekening wordt gehouden met jouw behoeftes. Met jouw zichtbare of onzichtbare beperking.

Op deze website vind je een actueel overzicht van het sportaanbod, een overzicht van sportadviseurs voor gratis maatwerk advies en handige informatie over bijvoorbeeld gratis evenementen en sporthulpmiddelen. We wensen je veel surf-plezier toe op de nieuwe website. En uiteraard: veel sport- en beweegplezier daarbuiten!

P.S. Wil je de nieuwsbrief van Uniek Sporten Amsterdam ontvangen? Klik hier om je aan te melden.