⭐ Meivakantie activiteiten ⭐

Hallo Noorderlingen,

Nog even en het is meivakantie. Laten we hopen dat de zon zich dan goed laat zien. Tijdens de meivakantie zijn er weer een aantal leuke activiteiten te doen voor kinderen en jongeren in Amsterdam Noord, helemaal gratis. Zie hier een overzicht: 

  • De sportieve activiteiten van Sciandri gaan door tijdens de Meivakantie. Zie hier op welke locaties in Noord en doe mee. 
  • Wijsneus organiseert vanaf 29 april t/m 2 mei allemaal leuke creatieve, culturele en avontuurlijke activiteiten in de Tolhuistuin voor kinderen van 6 t/m 9 jaar oud. Klik hier en meld je aan. Wees er snel bij.  
  • De Fawaka ondernemersschool organiseert vanaf 29 april t/m 3 mei de FitBizKids week in de Tolhuistuin. Klik hier voor meer info. 
  • En SPIN organiseert weer van alles in de speeltuinen in Noord. Zie hier meer info. 

Ben je er weer bij? Wij hopen het maar! Tot dan :)

Klik hier voor alle meivakantie activiteiten.

Zet de Sterrenmakers app op je telefoon

Hoe doe je dat dan? Heel eenvoudig!

Android: open de website op je smartphone, druk op de instellingen naast de URL (de 3 puntjes) en klik op ‘toevoegen aan startscherm’.

iOS: open de website op je smartphone, klik op het share icon knopje (vierkantje met een pijltje omhoog) onderin je scherm en klik op ‘add to home screen’ of in het Nederlands ‘Zet op beginscherm’.

Nu staat je website op je homescreen. Gewoon, naast al je andere apps. Hoe leuk is dat!

Hieronder de stappen uitgelegd door middel van printscreens.