Activiteiten van MSP Events

Filters

 • Filter resetten
 • Activiteit

 • Aanbieders

 • Locatie

 • School

  Over MSP Events

  MSP Events organiseert al meer dan 10 jaar sport in de wijken voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. MSP Events is van mening dat ieder kind recht heeft op het beoefenen van sport. Uiteraard is plezier de grote drijfveer, maar ook voor de gezondheid van ieder kind is het van belang dat er gesport kan worden. Omdat niet ieder kind bij een vereniging kan sporten bieden wij dit wekelijks gratis aan op de Cruyff Courts in Amsterdam. Op maandag op het Cruyff Court Molenwijk in Amsterdam Noord (West) en dinsdag en donderdagmiddag op het Cruyff Court De Werf (klinkerweg 71) in Amsterdam Noord (Bongerd). Alle activiteiten zijn van 15.00 uur tot 17.00 uur.

  Met het aanbieden van de sportactiviteiten bieden wij de kinderen een veilige plek om te sporten en sociale contacten te leggen met kinderen uit de buurt. Naast het begeleiden van de sportactiviteiten zien de medewerkers van MSP Events er op toe dat de kinderen zich goed gedragen en gezond eten en drinken. Mochten de medewerkers van MSP Events signaleren dat kinderen niet lekker in hun vel zitten, dan gaan wij het gesprek aan en staan wij er voor open de kinderen en ouders te helpen wanneer dat binnen onze expertise valt. Mocht het buiten onze expertise vallen zullen wij de kinderen en ouders doorverwijzen naar onze samenwerkingspartners.

  MSP Events streeft er naar de kinderen niet alleen tijdens de activiteiten, maar ook in dagelijks leven een zetje in de goede richting te geven waar de kinderen later profijt van hebben.