Activiteiten van BREED-UIT

Filters

  • Filter resetten
  • Activiteit

  • Locatie

  • School

Over BREED-UIT

Welkom op de Breed-uit pagina! Het Breed-uit project biedt naschoolse activiteiten rondom het Breedveld voor alle kinderen van en rondom de basisscholen Wespennest, De Capelle en De Buikslotermeer.

Breed-Uit wordt georganiseerd door de Gemeente Amsterdam samen met de scholen rondom het Breedveld, Wijsneus, Sciandri en SPIN. Het doel van Breed-Uit is dat alle kinderen rondom het Breedveld na schooltijd deel kunnen nemen aan leuke en leerzame activiteiten.

Na de herfstvakantie gaan we beginnen en kunnen kinderen elke dag na schooltijd meedoen met allerlei leuke activiteiten rondom het Breedveld. Schilderen, voetballen, acteren, de natuur ontdekken of dansen, het kan allemaal bij Breed-Uit.

Elke dag sport en spel op het Breedveld

Vanaf september zijn is er elke dag van 14.00-16.30 uur sport en spelaanbod op het Breedveld.

Alle kinderen zijn welkom bij het team in de gele shirts (Sciandri). Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig. De kinderen kunnen zelf aangeven welke sporten zij leuk vinden om te doen.

Vier dagen per week creatief in het Breedhuis (door SPIN)

Vanaf 25 september tot en met 13 oktober op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn er introductie activiteiten in het Breedhuis van 14.30-16.30 uur. Hier kun je bijvoorbeeld Striptekenen, mode en theater, natuurwerkjes en techniek. Voor deze activiteit hoef je je niet op te geven en alle kinderen zijn welkom.

Inschrijven (NSAWijsneus en Sport)

Vanaf begin oktober starten de activiteiten waarvoor je je kan inschrijven. Dit zijn bijvoorbeeld Raketmix, Filmclub, Voetbal , Theater, De natuur ontdekken of Hockey . Deze activiteiten duren 8 weken en zullen plaatsvinden vanuit de scholen (Capelle, Wespennest, Buikslotermeer) of in de gymzalen.

Houd deze site goed in de gaten, want de inschrijving gaat via deze site! www.sterrenmakers.nl/breed-uit

Hopelijk zien we jullie snel bij een van de activiteiten!

Groet het Breeduit Team.

Buikslotermeer

Breedveld 7, 1025 PZ, Amsterdam

7 Activiteiten >

De Capelle

Rode Kruisstraat 10, 1025 KN, Amsterdam

12 Activiteiten >

Het Breedhuis

Het Breed 16, 1025 KD, Amsterdam

5 Activiteiten >

Het Wespennest

Breedveld 6, 1025 PZ, Amsterdam

5 Activiteiten >