Schrijf je in voor de Meivakantie Activiteiten

⭐ Meivakantie Activiteiten! ⭐

Hallo Noorderlingen,

De zomertijd is ingegaan en hoewel het misschien nog niet altijd zo lijkt, gaan we nu toch echt richting de zomer. Hopelijk kunnen we tijdens de meivakantie genieten van wat mooie en zonnige dagen. Over 2 weken begint de Meivakantie al voor de meeste scholen en vele organisaties in Noord staan alweer te popelen om met de kinderen uit Amsterdam Noord van alles leuks te beleven. Bekijk snel op sterrenmakers.nl wat we allemaal voor de kinderen in petto hebben. En schrijf je kind(eren) in voor de activiteiten, zodat je verzekerd bent van een plekje. Met stadspas zijn de activiteiten meestal helemaal gratis.

Wat doe jij deze Meivakantie?

Kom meedoen met het maken van heerlijk Aziatische streetfood in Het Kunstparadijs of in de Tolhuistuin. Met Stichting Wijsneus gaan we ook vliegers en kijkdozen maken en een Tshirt print ontwerpen in oa ’t Kofschip. Bekijk alle vakantie activiteiten van Stichting Wijsneus hier en kom langs in de week van 2 t/m 6 mei.

Bij de A’DAM Music School kun je komen drummen en Caribische ritmes leren of aan je eigen rap lyrics werken.

DOCK organiseert deze meivakantie ook van alles leuks: flessenvoetbal, waterbalonnengevecht, sport en spel middagen, Mario Kart toernooi, Wereldkeuken koken en Hiphopsessies.

In de Tolhuistuin organiseert Fawaka de activiteit upCycle Ondernemers: voor de echte jonge ondernemers die een bedrijfje willen starten. Meer info hier.

Noordje neemt de kinderen mee naar het prachtige Beeldenbos waar ze met kunstenaars Nienke Sybrandy en Bruno Filho aan de slag gaan en van natuurlijke of recycle materialen 3D kunstwerken maken.

Sciandri organiseert weer allerlei sport en spel vakantie activiteiten in de Sporthal Elzenhagen. Kom langs en doe mee!

Op het NDSM werf kunnen kinderen van 9-12 jaar meedoen met het kinderatelier op bevrijdingsdag. Meer info hier.

Voor het volledige overzicht van alle Meivakantie activiteiten in Amsterdam Noord klik hier. Filter aan de linkerkant op de webpagina eventueel op locatie en datum of klik op de knoppen bovenaan de pagina. Als je de website op je telefoon bekijkt: scroll helemaal naar beneden voor het zien van alle vakantie activiteiten.

We hopen weer veel van alle Amsterdam Noord kinderen te zien!

Tot ziens en vergeet ons niet te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn. Of schrijf je in voor de Sterrenmakers Nieuwsbrief.